Åsta som er en av grunnleggerene til Hardanger Akvasenter er også en mester på kjøkkenet. Hun har sørget for kvalitetsstempelet, «smak av kysten» på smaksopplevelsene som tilbys grupper på omvisning.

Fra mars 2020 startet vi et nytt og spennende samarbeid med Hardangerfjord Hotel i Øystese. De skal fortsette å lage nydelige retter for oss, i same ånd, og fortsatt basert på lokal laks fra Lingalaks AS.

Lunsjmeny

Vi har utarbeidet en egen lunsjmeny sammen med Hardangerfjord Hotel. Menyen er basert på lokale råvarer, inkludert vår egen laks. Menyen kan bestilles av grupper over 12 personer og vil bli servert på hotellet i Øystese, rett ved visningssenteret. 

Smaksprøver

Smaksprøvene kan dere bestille til grupper over 12 personer. Smaksprøvene kan serveres både på oppdrettsanlegget og i lokaler nær visningssenteret i Øystese.

Smaksprøvene består i dag av: Syltet laks, ovnsbakt laks og røyket laks.

Oppskriftene til smaksprøvene er utarbeidet av Åsta Haugarvoll over tid i samarbeid med Smak av kysten.

Leie av lokaler

Lokalene på oppdrettsanlegget kan ellers leies for møter, kurs og konferanser. Selvfølgelig da med servering etter avtale.

Ta kontakt for bestilling.